Velkommen!

A4 (B7) 1.6i/2.0i/1.9TDi/2.0TDi Sedan/Saloon Avant/Estate 04->

Flere visninger

A4 (B7) 1.6i/2.0i/1.9TDi/2.0TDi Sedan/Saloon Avant/Estate 04->
kr 5 399

Leveringsstatus: -

Spørsmål og svar

Produktspørsmål

  • Produktspørsmål og svar


Beskrivelse

Detaljer

Simons sportsystemer har høyeste kvalitet i matrialer of finish, samt konstruksjon som bygger på mangeårig konkurranseerfaring. Dette gir deg også fordeler ved normale kjøreforrhold. Systemet har størrer rørdimensjon enn orginalt, avgasslyden har en sportslig tone og lydnivået er tilpasset norske bestemmelser.

Fordeler ved Simons sportsystemer:
5-8% Høyere effekt
Sporty lyd
Lavt motortrykk gir lavere bensinforbruk
Sterk konstruksjon og høy kvalitet på råmatrialene gir lang levetid

Klikk på bildet for å se skisse samt tekniske spesefikasjonerSimons sportsystemer leveres i 3 forskjellige typer stål. Se merkingen øverst i hjørnet på skissen for å se hva anlegget du velger er laget av

ALU Quality
SIMONS ® ALU Quality sports eksosanlegg er laget av aluminisert materialer. Simon's Sports System i denne versjonen er for de som ønsker god kvalitet og ytelse, men ønsker ikke å bruke pengene på å kjøpe et system i rustfritt stål (SS Quality) eller krom stål (Top Quality). End-rør er alltid i rustfritt!

TOP Quality
SIMONS ® Top Quality sports eksos er for de som ikke ønsker å erstatte eksosanlegget mer enn én gang. Den består av en blanding av såkalt. krom stål og rustfritt. Chrome stål har den fordelen over austenittisk rustfritt stål som det er mindre når det blir varmt, og derfor ikke i fare for å brudd på samme måte. Krom stål kan, over tid, en rød-brun overflaten av deler utsatt for høy varme.

SS Quality - Rustfritt
SIMONS SS ® Quality sports eksos er for de som krever det beste. Disse systemene er produsert hovedsakelig i 18/8-stål. Fordelen over krom stål er materialet holder seg renere lenger enn, for eksempel, krom stål. Internt, vi alltid bruker kromstål å minimere risikoen for sprekker. Simons Sport System i SS Quality lakkeres ikke.
Informasjon

Informasjon

Søkeord NA
Varekode 044DB1R
EAN NA
Produsent Nei
Forpakning NA
Søkeord NA
Produktomtaler